Aandacht, aandacht. Koffieverslaafden of (als ik voor mezelf spreek) warme chocodrinkers kunnen hun “guilty pleasure” nu helemaal ecologisch opslurpen dankzij de bekers van Klean Kanteen. Twee vliegen in één klap, als je het mij vraagt!

Het aanbod van Klean Kanteen is uitgebreid: van koffiebekers over drinkbussen tot opbergpotjes. Elk item werd vervaardigd in roestvrij én recycleerbaar staal. Bovendien hoef je niet te vrezen dat er opeens een ranzig smaakje zich in je drankje mengt, want het staal geeft geen smaak af én bevat geen giftige stoffen. Toppie! En het wordt zelfs nog beter, want Klean Kanteen doneert jaarlijks 1% van zijn omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere, duurzame wereld.

Maar om de aandacht van die “koffieleuten” niet te verliezen, stel ik jullie voor: de “steel cup” en de “cosy cup”. De “steel cup” is de basic versie van de stalen bekers en is te verkrijgen in pakketjes van vier cups. De “cosy cup”, ik denk meteen aan chocoladekoekjes bij warme melk, is voor de gezelligaards onder ons. Dezelfde roestvrije beker, maar dit keer met gerecycleerde, kleurige stoffen jasjes. De fashionista der stalen bekers, quoi.