Een leuke ontdekking in het baby- en peutergamma zijn de rebelse ontwerpen van Moon Monsters, een origineel én duurzaam Belgisch modelabel. Geen typische prints in snoepjeskleuren, maar minimalistische en handgetekende designs.

Het aanbod van Moon Monsters is (voorlopig) beperkt, maar helemaal anders dan wat we in de meeste babygarderobes aantreffen. Van strak gelijnde rompertjes tot heerlijk warme slaapzakken, een klein ‘moon monstertje’ is uniek.

Het team van Moon Monsters trok resoluut de kaart van biokatoen. Het is niet enkel erg duurzaam – de kwaliteit van je kledij gaat erop vooruit -, maar de gevoelige huidjes van baby’s en peuters zijn ook beter af met biokatoen. Daarnaast wordt ook de inkt op ecovriendelijke manieren vervaardigd. Een leuk extraatje: voor elk verkocht item doneert Moon Monsters 2 euro aan de ‘Schone Kleren Campagne’.

Geen felroze of marineblauw, elk ontwerp van Moon Monsters is uniseks en kan dus probleemloos uitgewisseld worden tussen broers en zussen. Op hun webshop vind je ook leuke geschenkpakketen met onder meer een rompertje, slaapzak en dekentje. De items zijn niet goedkoop, maar je weet tenminste dat je kwaliteit in huis haalt.

Meer informatie vind je op de website van Moon Monsters.