Geen franjes of fantasietjes in de collectie van het gloednieuwe Belgische label “Pas n’importe quoi”, maar leuke basics gemaakt van biokatoen. Ontwerpster Katrien Smets wil met haar “way of life” de wereld veroveren.

Het label is “ecocentric”, een mix tussen er goed uitzien én zorg dragen voor onze planeet. We moeten ons bewust zijn van wat we dragen, maar dat dan wel in stijl doen. En laat dat nu net ook het kernidee van EcoLifestyle zijn! Net als ons vindt Katrien dat je geen compromissen moet sluiten op het vlak van mode en duurzaamheid.

De collectie bevat enkele leuke basics, van T-shirts tot sweaters met een simpele print. De items zijn niet alleen gemaakt uit biokatoen, de prints werden gedrukt met milieuvriendelijke inkt én de labels zijn van gerecycleerd papier.

Pas n’importe quoi” gaat zelfs nog een stapje verder. Voor elk verkocht item koopt Katrien 1m² natuur, dat verzorgd wordt door Natuurpunt. Wie een shirt of een sweater koopt, maakt de wereld dus ook letterlijk een stukje groener.

_DSC_2069 kopie

_DSC_2544 kopie

_DSC_2620 kopie

_DSC_2879 kopie

_DSC_3265 kopie

Meer informatie over de collectie en verkooppunten vind je op haar website