Een gigantische zak aardappelen terwijl je er maar enkele nodig hebt of een bos basilicum wanneer je slechts een aantal blaadjes zal gebruiken voor de afwerking. Deze keukenscenario’s zijn verleden tijd dankzij de gloednieuwe Antwerpse foodstore HNGRY, waar je de afgemeten ingrediënten van het door jou gekozen gerecht kunt aanschaffen.

Elke week selecteren de mensen van HNGRY tien gerechten, waarvan ze de ingrediënten voorzien in de winkel. Vergeet de eindeloze zoektocht tussen de winkelrekken naar die speciale kruiden of die welbepaalde groente, want HNGRY is ingedeeld per gerecht. Zelf vergelijken ze het graag met een kookboek waar je kan binnenstappen. Je loopt er buiten met de juiste ingrediënten en het bijhorende recept.

Je koopt er enkel de hoeveelheid ingrediënten die je voor dat gerecht nodig hebt, ze worden verkocht per twee personen. Geen gedoe met overschotjes of ingrediënten waar je de rest van de week niets meer mee bent. HNGRY maakt het heel wat makkelijker om bewuster om te gaan met overdaad in de keuken, zonder dat de klant zich hiervoor extra moet inspannen.

HNGRY – Kleine Markt 14, 2000 Antwerpen / Open van maandag tot zaterdag van 11.00 uur – 19.00 uur