Twee Nederlandse papa ’s beseften, toen hun kleintjes in 2012 op de wereld kwamen, dat babyverzorgingslabels amper aandacht hadden voor de kwaliteit van hun producten. Met hun verzorgingslijn NAÏF willen ze enkel maar eerlijke én gezonde babyproof producten op de markt brengen.

Aangezien er ten huize Ecolifestyle ook een drommeltje op komst is, werd mijn aandacht meteen getrokken toen ik las dat de Vlaamse webshop De Groene Kapoen vanaf nu ook het Nederlandse babyverzorgingslabel NAÏF verdeelt.

Jochem en Sjoerd trokken in 2012 hun stoute schoenen aan en wilden de babyverzorgingssector onder handen nemen. Ze kozen voor de naam NAÏF omdat elk kind van nature eerlijk, onbevangen en onschuldig is. Waarom zouden we dan schadelijke, irriterende stoffen op hun huidje smeren? Met NAÏF willen ze producten op de markt brengen zonder onnodige toevoegingen.

Alle producten van NAÏF zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal en zonder schadelijke stoffen voor baby ’s, ouders én de natuur. Ze hebben zich niet zonder voorbereidingen in dit avontuur gestort, want ze werken samen met een laboratorium in Zwitserland en met dermatologen. Het duo hecht daarnaast ook heel wat belang aan de meningen van moeders.

Het assortiment van NAÏF telt zeven producten, waaronder wasgel, shampoo, bodylotion, vette crème, badolie en massageolie. Deze verzorgingsproducten werden allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, denk bijvoorbeeld aan avocado en amandelolie. Ik weet alvast welke producten er in april op mijn babyboodschappenlijstje zullen staan.

Alle info over NAÏF vind je op hun website.

De producten van NAÏF kan je kopen bij de webshop De Groene Kapoen / prijzen variëren tussen 9.95 euro en 15.95 euro.